Marie Vanaken

Angelo Cars

Location

Antonius Triestlaan 65B, 9000 Gent

total floor area

469,7 m²

DESIGN

2023

PROGRAM

Photoshop, Sketchup, Twinmotion, Vectorworks 3D

 

Het project ‘Angelo Cars’ is een eerste project binnen mijn afstudeerrichting interieurafwerking en advies. Hier vormde ik een oude garage in Gent om tot een co-working plaats voor psychologen, inclusief een koffieshop en studio.

Tijdens dit project werd het samenstellen van een verkoopsdossier en het gedetailleerd uitwerken van plannen tot uitvoeringsdossier sterk in de schijnwerpers gezet. 

In deze module leerden we werken met Photoshop, Vectorworks 3D, Sketchup en Twinmotion.

P

L

A

N

N

E

N

PLANNEN

Verdieping 0

Op de onderste verdieping bevindt zich de koffiebar met kleine kaart. Een deel van de ruimtes zou kunnen worden afgesloten en omgevormd tot een groep therapie ruimte.

Dit plan is ook verder gedetailleerd op 1/20. We leerden weergeven hoe het geheel in elkaar zit en benoemen van alle aanwezige elementen.

Verdieping 1

Op verdieping 1 bevinden zich een aantal coworking spaces met de Joyn tafel van de gebroeders Boeroeleck en twee vergaderruimtes. Ook hier is een kleine kitchenette voorzien met een connectie naar het terras om te ontspannen.

Verdieping 2

Op verdieping 2 bevinden zich de therapieruimtes en de loft. De therapie ruimtes zijn opgedeeld in fysieke therapie en online therapie, dit voor de door Corona geïmplementeerde online kant van vele beroepen. Hieronder ook Therapie.

De loft bevat ook nog een mezzanine waar het slaapgedeelte zich bevindt.

Verder werd er van ons verwacht om verschillende elementen uit te vergroten en verder te detailleren. Hier zit u een verder uitgewerkte snede, aanzichten en interessante bouwelementen.

R

E

N

D

E

R

S

RENDERS